Tilbage

Brugervilkår

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve. Vi behandler din e-mailadresse og kundeoplysningerne hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan gøre ved at kontakte os på info@fruhansenskaelder.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med din oprettelse hos Fru Hansens Kælder ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Institutionsnavn
  • Institutionens adresse
  • CVR-nummer eller GLN nr.
  • Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med din/jeres brug af Fru Hansens Kælder ApS ydelser, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

oplysningerne om dit navn, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores samarbejdspartner, pt. Dansk Cater A/S med henblik på levering af dine indkøb.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:
–       dine køb Dynamic Nav Business Central
–       håndtering af nyhedsbreve via e-mail — WebCRM & Mailchimp

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Fru Hansens Kælder ApS
CVR-nr.28148461
Bådehavnsgade 42 S
2450 København SV
Tlf.: 33 14 45 54
E-mail: info@fruhansenskaelder.dk

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesansvarlige direkte på:

René Michelsen
Bådehavnsgade 42 S
2450 København SV
Tlf.: 20 95 67 87
E-mail: rene@fruhansenskaelder.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Fru Hansens Kælders ApS’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.