Kom i gang

Madvalget

At tage stilling til om man ønsker en frokostordning eller ej, kan være et følsomt spørgsmål. Det handler om dit barn. Det handler om dit barns mad. Det handler om økonomi. Og det handler om værdier. Om fælles oplevelser og fælles læring.

Læs mere

Når man skal tage stilling til en frokostordning, er det ikke blot et valg mellem madpakken eller en fælles frokost.
Det handler om, hvad man synes, der giver værdi til ens barns hverdag.

Loven gælder for alle

Børn har ret til et tilbud om sunde frokostordninger

Alle danske kommuner er forpligtiget til at stille et tilbud om sund frokost til rådighed for børnene i institutionerne (lov om fleksible frokostordninger). Til gengæld skal forældrene, hvert andet år, tage stilling til om, man vil takke ja til tilbuddet. For at kunne sige ja eller nej kræver det, at man ved præcist, hvad frokostordningen går ud på.

Læs mere

Spørgsmål og svar

Fru Hansens Kælder har gennem mange år serveret sund mad til institutioner i hele landet, og vi bliver ofte mødt med bekymrede spørgsmål fra forældre, der er usikre på, hvad frokostordningen går ud på.

Se de korte svar

Processen frem mod afstemningerne

Viden er det vigtigste

At tage stilling til om, man ønsker en frokostordning eller ej, kræver, at man ved præcis, hvad ordningen går ud på. Der er ofte mange bekymringer ved at skulle "give madpakken fra sig" - og man vil gerne være sikker på, at ens barn stadig får ordentlig mad.
Det er derfor afgørende at tage stilling på et oplyst grundlag.

Læs mere

Det er let at komme i gang

Hjælpen er nær

Hvis der bliver stemt ja til en frokostordning fra Fru Hansens Kælder, så holder vi jer i hånden hele vejen. Både når det gælder køkkenrådgivning og oplæring i vores system. Alt dette er naturligvis gratis.

Se mere