SÅDAN VIRKER DET
Alle institutioner kan servere sund mad.
Det er nemt at etablere en god frokostordning. Der er masser af praktisk hjælp at hente, når man serverer mad fra Fru Hansens Kælder.
se mereMenu-planer, ernæringsberegninger, mad-fotos, opskrifter, allergenelister, bestillingssystem, mængdeberegninger...
Alt dette sørger Fru Hansen for.
DET ER NEMT
Dagligdag med frokostordning
God mad på den nemme måde
Det skal være muligt at servere sund mad for børnene, selvom hverdagen er travl.
Fru Hansen tager sig af det besværlige forarbejde, så institutionens "madmor" kan koncentrere sig om at lave den lækre mad.
"Der dufter af mad i hele institutionen - og børnene følger nysgerrigt med i, hvad der er på menuen"
Tre forskellige modeller
-
Model B
MENU B
Denne model indeholder mest varm mad. Varme børnefavoritter, supper og andre gode sager. 3 dages varm mad og 2 dages smørselv med lune retter.
-
Model C
MENU C
Denne model indeholder mest smørselv mad og lækre lune retter som alle elsker. 3 dages smørselv med lune retter og 2 dages varm mad.
-
Model A
MENU A
Denne model er tilpasset til små institutioner (mellem 20-40 børn). Mængder og menuer er derfor beregnet til de mindste institutioner. 3 dages varm mad og 2 dages smørselv med lune retter
Hvad koster det?
Priser
Den pris som forældrene betaler for en frokostordning, dækker både udgiften til maden og til den løn, som "madmor" skal have. Betalingen er omfattet af gældende regler for søskenderabat og fripladstilskud.
Prisen fastsættes af den enkelte kommune.
Mad tager tid
Sund mad på kortere tid
Fru Hansens Kælder har gjort det mindre tidskrævende at servere god mad. Men der skal stadig være en ansat en køkkenansvarlig, som tager sig af madlavningen. Og der findes tommelfingerregler for hvor lang tid, der skal bruges i køkkenet.
Køkkenet
Alle kan være med
Man kan godt servere dejlig mad, selvom man ikke har et stort produktionskøkken.
Fru Hansens Kælder rådgiver om den rette køkkenindretning.
Det klarer vi
Fru Hansen tager sig af "det besværlige arbejde"
Der er meget "grundarbejde", som alle skal lave, når man har en frokostordning. Fru Hansens Kælder tager sig af det forarbejde, som er fælles for alle institutioner. Der er fx ingen grund til, at hver enkel institution skal lave menuplanlægning, ernæringberegninger, madbilleder osv. Derfor gør vi det for alle vores kunder.