Køkkenet

Det er nemt at servere sund mad – også selvom man ikke har et stort og fint produktionskøkken.

Alle Institutioner kan servere mad fra Fru Hansens Kælder, fordi maden kan tilberedes i anretterkøkkener. Man behøver altså ikke dyre produktionskøkkener for at servere sund økologisk mad.

Til gengæld er der visse krav til omfanget af køleskabe, frysere, opvaskemaskine og ovnkapacitet.

Børnetal Køl Frost Ovn Opvask
– 30 400 L 400 L 1 varmluft 80°c/20 min.
31-60 2 x 400 L 1-2 stk. 400 L 2 varmluft 80°c/5 min.
61-90 2 x 600 L 1-2 stk. 600 L 3 varmluft 80°c/5 min.
91-120 3 x 600 L 2 x 600 L Konvektionsovn 80°c/5 min.

Fru Hansens Kælder har været med til at indrette rigtig mange institutionskøkkener og har derfor stor erfaring med, hvad der virker bedst.

Brug for hjælp?

Vi kommer gerne forbi og hjælper med at finde en løsning i dit køkken

Køkkentjek