Køkkenet

Det er nemt at servere sund mad – også selvom man ikke har et dyrt og fint produktionskøkken.

Alle Institutioner kan servere mad fra Fru Hansens Kælder, fordi maden kan produceres i modtagerkøkkener. Man behøver altså ikke dyre produktionskøkkener for at servere sund økologisk mad.

Til gengæld er der visse krav til omfanget af køleskabe, frysere, opvaskemaskine og ovnkapacitet.

Børnetal Køl Frost Ovn Opvask
0-30 400 L 400 L 1 varmluft 80c/20 min*
31-60 2 x 400 L 1-2 stk. 400 L 2 varmluft 80c/5 min*
61-90 2 x 600 L 1-2 stk. 600 L 3 varmluft 80c/5min*
91-120 3 x 600 L 2 x 600 L Konvektionsovn 80c/5min*

*Underbordsmodel

Fru Hansens Kælder har været med til at indrette rigtig mange institutionskøkkener og har derfor stor erfaring med, hvad der virker bedst.

Brug for hjælp?

Vi kommer gerne forbi og hjælper med at finde en løsning i dit køkken

Køkkentjek