Det er nemt at servere sund mad – også selvom man ikke har et stort og fint produktionskøkken.
Alle Institutioner kan servere mad fra Fru Hansens Kælder, fordi maden kan tilberedes i anretterkøkkener. Man behøver altså ikke dyre produktionskøkkener for at servere sund økologisk mad.
Til gengæld er der visse krav til omfanget af køleskabe, frysere, opvaskemaskine og ovnkapacitet.
Børnetal | Køl | Frost | Ovn | Opvask |
– 30 | 400 L | 400 L | 1 varmluft | 80°c/20 min. |
31-60 | 2 x 400 L | 1-2 stk. 400 L | 2 varmluft | 80°c/5 min. |
61-90 | 2 x 600 L | 1-2 stk. 600 L | 3 varmluft | 80°c/5 min. |
91-120 | 3 x 600 L | 2 x 600 L | Konvektionsovn | 80°c/5 min. |
Fru Hansens Kælder har været med til at indrette rigtig mange institutionskøkkener og har derfor stor erfaring med, hvad der virker bedst.