TIL FORÆLDRE

Se menuen

Vælg kommune og dit barns institution og se hvad der er på menuen i denne og næste uge

Sidste nyt

Forår-Sommermenuen begynder

Den 4. april præsenterer Fru Hansens Kælder en helt ny Forår-Sommermenu. Som altid har vi lagt os i selen for at lave en velsmagende børnevenlig menu, som sikrer, at børnene har energi nok til leg og gode oplevelser. Husk, at du som forældre altid kan se denne og næste uges menu, ved at vælge din kommune og dit barns institution i listen øverst på denne side.
Hvis du vil læse mere om, hvad Forår-Sommermenuen byder på, så kan du klikke her.

se mere

Spørge Jørgen

Hvad synes dit barn om maden?

Hos Fru Hansens Kælder spørger vi altid børnene om, hvad de synes om maden. Med hver menu sender vi et spørgeskema ud, som den køkkenansvarlige eller lederen kan udfylde og svare på, hvad børnene synes om maden. På baggrund af besvarelserne, laver vi en samlet vurdering af menuen og ændrer hvis der er dage, som ikke fungerer optimalt. På vores efterår/vintermenu menu har vi eksempelvis udskiftet sprøde kikærter med suppehorn, som tilbehør til Græskar-gulerodssuppen. Det har vi gjort på baggrund af børnenes vurdering, hvor vi kunne se at suppen manglede fyld og der var brug for mere genkendelighed. Vi bruger også resultaterne til kommende menuer, så vi kan gentage de store succeser og desuden sikre, at der altid er favoritelementer på menuen, også de dage, hvor vi udfordrer en lille smule.

Du kan se børnenes vurdering af Efterår-Vinter menuen ved at klikke linket herunder

se mere

Stor variation

4 ugers menuer

Institutionen følger en 4 ugers menu, som Fru Hansens Kælder har lagt. Den enkelte institution kan godt lave om i menuen, eller skifte enkelte retter ud.
Når man følger den menu som er lagt, er man sikker på at maden lever op til Fødevarestyrelsens anbefalinger og at variationen er så stor, at børnene får prøvet en masse forskellig slags mad.
Menuen skifter 2 gange årligt, forår og efterår.

Se mere

Følg med

Allergier og kosthensyn

Du har som forælder mulighed for at følge med i, hvad dit barn spiser i institutionen.
For nogle er det absolut nødvendigt at vide præcis, hvad der er i maden. Hvis man fx har et barn med allergi, skal man hurtigt kunne orientere sig omkring madens indhold. For andre er det vigtigt at se om der indgår svinekød i menuerne og produkterne.
Vi har gjort os umage for, at de børn, der har særlige behov, skal kunne deltage i frokostordningen. Derfor har vi bl.a. lavet udførlige lister, der giver forældrene overblik.

Hvis der er informationer, som du mangler, kan du kontakte den køkkenansatte, der er i institutionen eller skrive til info@fruhansenskaelder.dk.

Se mere