TIL FORÆLDRE

Se menuen

Vælg din kommune og dit barns institution og se den mad dit barn spiser

Seneste nyt

Ny menu

Den 11. oktober lancerer vi vores efterårs/vintermenu. Vi har arbejdet på menuen det sidste halve år og vi tror på, at det er den bedste menu, vi nogensinde har lavet!
Men igen…Det tror vi hver gang.

Du kan læse om nogle af de nye retter

Her

Følg med

Værd at vide om dit barns mad

Du har som forælder mulighed for at følge med i, hvad dit barn spiser i institutionen.
For nogle er det absolut nødvendigt at vide præcis, hvad der er i maden. Hvis man fx har et barn med allergi, skal man hurtigt kunne orientere sig omkring madens indhold. For andre er det vigtigt at se om der indgår svinekød i menuerne og produkterne.
Vi har gjort os umage for, at de børn, der har særlige behov, skal kunne deltage i frokostordningen. Derfor har vi bl.a. lavet udførlige lister, der giver forældrene overblik.

Hvis der er informationer, som du mangler, kan du kontakte den køkkenansatte, der er i institutionen eller skrive til info@fruhansenskaelder.dk.

Se mere

Stor variation

4 ugers menuer

Institutionen følger en 4 ugers menu, som Fru Hansens Kælder har lagt. Den enkelte institution kan godt lave om i menuen, eller skifte enkelte retter ud.
Når man følger den menu som er lagt, er man sikker på at maden lever op til Fødevarestyrelsens anbefalinger og at variationen er så stor, at børnene får prøvet en masse forskellig slags mad.
Menuen skifter 2 gange årligt, forår og efterår.

Se mere

Se hvad maden indeholder

Ingredienser, næringsindhold og allergener

Som forældre har du mulighed for at dykke ned i, hvad der er i den mad, dit barn får serveret. Alle de produkter der indgår i menuen, er beskrevet i produktblade. Et produktblad er noget alle fødevareproducenter skal lave og de produktblade du kan se her på siden, er producenternes egne.
Vi udskifter produktbladene i takt med de udskiftninger vi laver i menuen.
På produktblade kan du se; ingredienser, næringsindhold og allergener.

Se mere