Tilbage

HEJ FAR OG MOR!

Velkommen til Fru Hansens Kælders forældreside. Her kan I finde svar på alt om den mad, vi serverer for jeres børn. Vores mål er at give jer fuld gennemsigtighed og tryghed omkring jeres barns madoplevelse med os.

NY MENU!

Sommermenuen træder i kraft den 8. april

I Fru Hansens Kælder er vi glade for at præsentere vores nye sommermenu, skabt med omhu og omtanke for jeres børn.
Vi ved, hvor vigtigt det er for jer at være trygge ved, at jeres børn får sund og nærende mad i institutionen. Derfor lægger vi stor vægt på at tilberede økologiske og velsmagende måltider, der skaber madglæde hos børnene og samtidig mætter.
Vores team af kokke og ernæringseksperter arbejder hårdt på at sammensætte måltider, der er lækre og rig på nødvendige næringsstoffer til børnenes udvikling.
Med vores nye sommermenu bringer vi smagen af sommer ind på børnenes tallerkener med retter som kyllingefrikassé, sommerrisengrød, tortilla, lasagnette og spelti-frutti. Sidstnævnte er i øvrigt vores sunde udgave af Risifrutti, lavet på græsk yoghurt, speltkerner og jordbærgrød.
Vi er stolte af at levere maden til jeres børn og sætter en ære i at give dem en god madoplevelse hver dag.

Se den nye menu

FØLG MED I MENUEN

Se menuen

Her kan I se den aktuelle menuplan og billeder af maden, så I altid ved, hvad der serveres. Vælg kommune og dit barns institution og se hvad der er på menuen i denne uge eller se alle 4 ugers menuplan.

Efterår og vintermenuens top 3

Hvad synes børnene om maden

Endnu en gang har vi bedt de dygtige køkkenansvarlige om at tage børnebrillerne på og bedømme maden ud fra børnenes perspektiv.

Dette giver os helt uvurderlig viden om hvordan maden bliver modtaget ude på stuerne og indsigt i børnenes smagspræferencer.

Det bruger vi når vi sammensætter menuerne – det giver os nemlig mulighed for at sammensætte retterne, så vi altid har favoritelementer på menuen. Sådan sikrer vi, at der altid er noget for alle, og ingen går sultne fra bordet.

Se mere

Stor variation

4 ugers menuer

Institutionen følger en 4 ugers menu, som Fru Hansens Kælder har lagt. Den enkelte institution kan godt lave om i menuen, eller skifte enkelte retter ud.
Når man følger den menu som er lagt, er man sikker på at maden lever op til Fødevarestyrelsens anbefalinger og at variationen er så stor, at børnene får prøvet en masse forskellig slags mad.
Menuen skifter 2 gange årligt, forår og efterår.

Se mere

Et trygt måltid

Allergier og kosthensyn

Du har som forælder mulighed for at følge med i, hvad dit barn spiser i institutionen.
For nogle er det absolut nødvendigt at vide præcis, hvad der er i maden. Hvis man fx har et barn med allergi, skal man hurtigt kunne orientere sig omkring madens indhold. For andre er det vigtigt at se om der indgår svinekød i menuerne og produkterne.
Vi har gjort os umage for, at de børn, der har særlige behov, skal kunne deltage i frokostordningen. Derfor har vi lavet en allergeneoversigt sorteret på allergene, hvor samtlige produkter på menuen indgår. Vi stiller også links til alle produktblade til rådighed, sorteret fra A til Å. På vores ugemenuer, er samtlige allergener og kosthensyn (halal og vegetar). Det giver et hurtigt og nemt overblik.

Hvis der er informationer, som du mangler, kan du kontakte den køkkenansvarlige i institutionen, eller skrive til os.

Se mere