Test

test test test test test test test test test test test test

Her er nogle ting I nu skal være opmærksomme på:

• I kan i en række tekstfelter nu selv lave linieskift.
• Som undermenu til Medier er der kommet en kategoriside, hvorfra man kan oprette mediekategorier. Når en kategori er oprettet, kan I ved at klikke på det enkelte medie fra Medier siden, tilføje et medie til en given kategori. I toppen af Medier kan I nu filtrere mellem de forskellige kategorier.

❤️Når I laver links til telefonnumre, eksempelvis under kontakt, skal linket være tel:telefonnummeret. Dvs. hvis I vil linke til mit telefonnummer (det behøver i ikke gøre) skal I linke til tel:+4551523888. På den måde kan besøgende fra mobiltelefoner blot trykke på nummeret og så vil der blive ringet op. Desuden vil nummeret automatisk stå i fed grøn, som det skal.

Billederne på Introoverlay, Frokostintroduktion og Frokostoversigt (udvidet) er nu faste, så dem kan I ikke længe ændre. Dog har I mulighed for at vælge billede til og fra på Frokostintroduktion. Eksempelvis hvis I har en kontaktformular i modulet.

Jeg har tilladt mig at omdøbe hovesiderne under sider, således at de ikke længere står med store bogstaver. Da sidernes titel i browseren dermed også bliver med store bogstaver.

test

Har du spørgsmål?

Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål. Ring til os på telefon 3314 4554 eller send os dine info så ringer vi dig op hurtigst muligt.