Tilbage

Sund mad

- i alle institutioner

Sunde vaner grundlægges i barndommen og eftersom de fleste børn opholder sig rigtig mange timer  uden for hjemmet – er det vigtigt, at daginstitutionerne tilbyder sund mad og et godt spisemiljø, der understøtter børnenes trivsel. De (smags)oplevelser børnene får, når de spiser et fælles måltid, er afgørende for deres senere valg og vaner.

Fru Hansens Kælder er den eneste virksomhed i Danmark, som har specialiseret sig i mad til vuggestuer og børnehaver. Vi har leveret sunde måltidsløsninger i over 10 år, simpelthen fordi vi brænder for det – og fordi vi håber på at gøre en positiv forskel for børnenes (sunde) vaner.

Vi har udviklet et koncept, som gør det muligt for alle institutioner, at servere sund, økologisk og lækker børnemad – også selvom man ikke har et produktionskøkken. En frokostordning fra Fru Hansens Kælder kræver  blot et opgraderet institutionskøkken med ekstra køl, frys, ovn og effektiv opvask.

Uanset hvilke af vores frokostløsninger man bruger, er alle menuer baseret på delvis egenproduktion, hvilket betyder, at noget mad er for-produceret og andet skal tilberedes fra bunden i institutionen. Alle vores menuer indeholder minimum 90% økologi og de er nemme at gå til, fordi der er lavet opskrifter og let forståelige vejledninger til alle måltider.

Der er altid mange spørgsmål, der melder sig, når man skal tage stilling til om man ønsker madordning. Vi har samlet de hyppigste spørgmål og svar her