Tilbage

Frokost i Esbjerg?

Børnevenlig og økologisk frokostordning!
Så er det igen blevet tid til at tage stilling til, om I ønsker frokostordning i jeres institution.
Hvis I stemmer ja til en frokostordning fra Fru Hansens Kælder, åbner I dørene for sunde, nærende måltider, som er skabt med børnenes velbefindende for øje. Vores måltidskasser indeholder rene råvarer, gode smage, og minimum 90% økologi – og energi nok til at leve, lege og lære.

Menuen veksler mellem dage med varme retter og dage med smør-selv mad med lunt tilbehør – altid med masser af frugt og gnavegrønt. Vi blander velkendte favoritter og overraskende retter og hver en mundfuld er udviklet med udgangspunkt i børnenes ernæringsbehov.

Måltidskasserne er udviklet af dygtige kokke og ernæringseksperter og leveres af Fru Hansens Kælder – maden tilberedes i institutionens køkken af den køkkenansvarlige.

Prisen for frokostordningen er 585 kr. pr. måned. Dette beløb dækker ikke kun omkostningerne til råvarerne, men også lønnen til en dedikeret køkkenansvarlig, som tryller den sunde mad frem.
Hvis man i forvejen får søskenderabat eller friplads, gælder det også for frokostordningen.

Et trygt måltid
Vi stræber efter at alle børn, uanset kostbehov, kan sidde med ved bordet og føle sig inkluderet også hvis man ikke spiser kød, lider af allergi eller har særlige kosthensyn. Fru Hansens Kælder tilbyder alternativer, der smager og føles som det, de andre spiser.

Om Fru Hansens Kælder
Vi har 15 års erfaring i at skabe gode madoplevelser for de små og vores velfungerende koncept fungerer i dag i 260 institutioner, hvor maden nydes af 15.000 børnemunde.

Kontakt os på 33 14 45 54 eller skriv en mail, eller søg information her på vores hjemmeside.