Tilbage

Ja eller nej til frokostordning?

Flere og flere siger Ja

I løbet af 2018 skal (næsten) alle institutioner i Danmark afgøre, om man ønsker frokostordninger i de næste to år.

Allerede nu har flere kommuner stemt og her hos Fru Hansens Kælder, er vi altid spændte på, om der er flere, der vil med på den sunde børnemads-bølge. Og det ser heldigvis sådan ud.

I Ballerup skal vi fremadrettet levere mad til 12 af de 25 institutioner, der er i kommunen. De tre institutioner, som i de sidste år har spist Fru Hansens mad, stemte alle ja til at forsætte.

I Ballerup koster frokostordningen 603 kr. pr. måned for et børnehavebarn.

I Egedal Kommune er der 30 institutioner i alt og her har de 26 af dem sagt ja til at få mad fra Fru Hansens Kælder. De 20 institutioner, som i forvejen har fået mad fra os, har alle valgt at fortsætte, og så er der kommet 6 nye til.
Det er vi selvfølgelig vildt glade for og stolte af. Det er altid dejligt at ”gamle kunder” bliver hængende – det er det bedste bevis for, at ungerne er glade for maden og at systemet virker.

I Egedal koster frokostordningen 560 kr. pr. måned for et børnehavebarn.

 

Både i Ballerup og Egedal har vi et godt og tæt samarbejde med Børn- og Unge forvaltningen og har sammen med dem arrangeret informationsmøder og materialer til forældrene. Så alle var ”godt klædt på” inden afstemningerne.