FOR FORÆLDRE
Send
KUNDELOGIN
Send
SENESTE NYHEDER
07.11.17

Økologisk risengrød

Sammen med Hanegal har vi lavet en økologisk risengrød, som kommer på menuen 2 gange. Èn gang i november og én gang i december. Den smager af jul og vi er sikre på at ungerne vil elske den.
18.10.17

Stor tilfredshed

I september måned modtog alle brugere af Fru Hansens Kælder et spørgeskema.
Spørgsmålene havde til formål at afdække tilfredsheden med maden, servicen og børnenes reaktioner. Og heldigvis var tilbagemeldingerne overvældende positive.
01.08.17

Velkommen til nye børnemaver

Den 1.8. starter en række institutioner med at få mad fra Fru Hansens Kælder. Denne gang er det vuggestuer og børnehaver i Rebild og Aalborg, der skal nyde godt af maden. Vi glæder os til at leverer lækker mad til de nye børnemaver.
NYHEDSBREV
Send
 

Nyttig viden

Vi spørger med jævne mellemrum vores kunder (madansvarlige og institutionsleder) om deres erfaringer med frokostordningen – og i den sidste spørgeskemaundersøgelse (september 2017) svarede kunderne sådan:

94% mener at børnene smager på nye ting, 4,5% mener at det sker sjældent, 1,5 % mener ikke at der smages på nye ting.

97% siger at børnene bliver mætte, 1,5% mener at det sker sjældent og 1,5% ved ikke om børnene bliver mætte.

83% siger at børnene spiser mere varieret end tidligere, 3% mener at det sker sjældent, 4,7% mener ikke at der spises mere varieret og 9,38% ved ikke om der spises mere varieret.

95,6% er tilfredse med maden fra Fru Hansens Kælder, 2,99% er ikke tilfredse, 1,49% er slet ikke tilfredse.

94% ville anbefale Fru Hansens Kælder til andre, 6% ville ikke.

100% er tilfredse med den service der ydes fra Fru Hansens Kælder.

I spørgeskemaet blev der også spurgt ind til den mad, der indgår i menuen og svarene bliver brugt i forbindelse med at vi skal lægge den næste menu.

Ungerne er vilde med stegt kylling, fiskefillet og alle former for frikadeller. Til gengæld er de ikke så vilde med tærterne. Når det kommer til salater er det gladest for gulerodsråkosten. Boller i karry og tomatsuppe er blandt favoritterne, når det gælder den varme mad. Her er blomkålssuppen den, der vækker mindst begejstring. 

Vi er glade for alle de besvarelser vi har fået og vi er blevet klogere og mere bevidst om hvilke "fælder" vi skal undgå, når vi går igang med at tilrettelægge næste menu. 


18.10.17

 
BØRNENES MAD

Vegansk bolognese 

Rodfrugtmos med bolognese – helt uden kød. Hanegal har udviklet denne børnevenlige vegetarret, der smager lige så godt, som den kødsovs børnene kender.

/res/artimg/4/3/234/160-qEBRsw_160_118.jpg