FOR FORÆLDRE
Send
KUNDELOGIN
Send
SENESTE NYHEDER
07.11.17

Økologisk risengrød

Sammen med Hanegal har vi lavet en økologisk risengrød, som kommer på menuen 2 gange. Èn gang i november og én gang i december. Den smager af jul og vi er sikre på at ungerne vil elske den.
18.10.17

Stor tilfredshed

I september måned modtog alle brugere af Fru Hansens Kælder et spørgeskema.
Spørgsmålene havde til formål at afdække tilfredsheden med maden, servicen og børnenes reaktioner. Og heldigvis var tilbagemeldingerne overvældende positive.
01.08.17

Velkommen til nye børnemaver

Den 1.8. starter en række institutioner med at få mad fra Fru Hansens Kælder. Denne gang er det vuggestuer og børnehaver i Rebild og Aalborg, der skal nyde godt af maden. Vi glæder os til at leverer lækker mad til de nye børnemaver.
NYHEDSBREV
Send
 

KAN MIT BARN BLIVE MÆT?

Mængden af mad er beregnet ud fra de anbefalinger, som Fødevarestyrelsen udstikker for frokostmåltidet – det sikrer, at børnene får den mad, de har behov for.

Mange forældre synes, det er svært, ikke at kunne følge med i, hvor meget mad ens barn spiser. Men i praksis viser det sig, at der er mad nok – og pædagogerne er gode til sørge for, at alle bliver mætte. I starten handler det om, at børnene skal lære at spise varieret – de skal smage på alle de forskellige  ting, der er på bordet. Hvis der fx er to fiskefrikadeller til hver, kan man naturligvis ikke  spise sig mæt i dem alene, man bliver skal også have brød, grønt og pålæg – og så skal man nok blive mæt og glad. Institutionen bestemmer selv, hvor meget mad man ønsker, men vi har forsøgt at gøre det så let som muligt, at bestille maden i de rette mængder. Når man, på Fru Hansens hjemmeside, har indtastet, hvor mange børn, der skal spise, beregner IT- systemet selv hvor meget mad, der skal bruges. Når man følger Fru Hansens menu, får man den mængde mad, der svarer til Fødevarestyrelsens anbefalinger. Institutionen kan selvfølgelig bestille ekstra mad, ligesom man også kan købe morgenmad og mellemmåltider, hvis det ønskes.

 
BØRNENES MAD

International fredag

Hver anden fredag serveres mad fra andre lande – vi rejser bl.a. til Mexico, Marokko, Grækenland, inden vi lander i Danmark og får frikadeller med stuvede grøntsager.

/res/artimg/9/2/229/160-MlCsOj_160_122.jpg