FOR FORÆLDRE
Send
KUNDELOGIN
Send
SENESTE NYHEDER
07.11.17

Økologisk risengrød

Sammen med Hanegal har vi lavet en økologisk risengrød, som kommer på menuen 2 gange. Èn gang i november og én gang i december. Den smager af jul og vi er sikre på at ungerne vil elske den.
18.10.17

Stor tilfredshed

I september måned modtog alle brugere af Fru Hansens Kælder et spørgeskema.
Spørgsmålene havde til formål at afdække tilfredsheden med maden, servicen og børnenes reaktioner. Og heldigvis var tilbagemeldingerne overvældende positive.
01.08.17

Velkommen til nye børnemaver

Den 1.8. starter en række institutioner med at få mad fra Fru Hansens Kælder. Denne gang er det vuggestuer og børnehaver i Rebild og Aalborg, der skal nyde godt af maden. Vi glæder os til at leverer lækker mad til de nye børnemaver.
NYHEDSBREV
Send
 

HVORFOR MADORDNING- NÅR MADPAKKEN ER GOD?

Fordi madordningen er mere end bare sund mad – den bidrager med en masse andre  gode ting til hverdagen.

Alle de institutioner, som indfører madordning, melder tilbage, at de er positivt overrasket over, hvor meget måltidet forandrer sig, når alle spiser den samme mad. Ikke  mere konkurrence om ”den bedste madpakke” og ingen børn, der altid sidder med den usunde madpakke til frokost. Børnene er nysgerrige og modige, når de spiser den samme slags mad. De småt-spisende børn begynder at spise og selv de allermest kræsne børn tager mod til sig og spiser mere varieret. 
I det hele taget går meldingerne på, at børnene bruge meget positiv energi på måltidet, de snakker om maden og de lærer en masse ny kompetencer – hjælpe, dele, række videre, spørge om ting osv. Mange institutioner vælger at bruge madordningen som en aktiv del af deres pædagogiske arbejde og har stor glæde af det.
Men det er selvfølgelig op til den enkelete institution, hvordan man vælger at bruge madordningen.

 

 
BØRNENES MAD

Grød til de mindste

Økologisk grød til de mindste – altid med frugt og grønt til.

Aurion har udviklet de økologiske grødtyper, der er på menuen.

/res/artimg/5/3/235/160-AEsGaq_160_121.jpg