FOR FORÆLDRE
Send
KUNDELOGIN
Send
SENESTE NYHEDER
07.11.17

Økologisk risengrød

Sammen med Hanegal har vi lavet en økologisk risengrød, som kommer på menuen 2 gange. Èn gang i november og én gang i december. Den smager af jul og vi er sikre på at ungerne vil elske den.
18.10.17

Stor tilfredshed

I september måned modtog alle brugere af Fru Hansens Kælder et spørgeskema.
Spørgsmålene havde til formål at afdække tilfredsheden med maden, servicen og børnenes reaktioner. Og heldigvis var tilbagemeldingerne overvældende positive.
01.08.17

Velkommen til nye børnemaver

Den 1.8. starter en række institutioner med at få mad fra Fru Hansens Kælder. Denne gang er det vuggestuer og børnehaver i Rebild og Aalborg, der skal nyde godt af maden. Vi glæder os til at leverer lækker mad til de nye børnemaver.
NYHEDSBREV
Send
 

HVAD MED ØKOLOGI?

Fru Hansens økologiprocent ligger over 80%.

Fru Hansens Kælder er i tæt dialog med fødevareproducenterne og vi er altid på udkig efter nye gode økologiske produkter. Og økologiprocenten bliver højere og højere fordi der hele tiden kommer ny øko varer på markedet, som er til at betale.

Når en institution bruger Fru Hansens Kælder, bestilles maden i et IT system, som selv beregner, hvor meget mad der skal bruges for at bespise institutionens børn. De 8 ugers menuer som vi kører efter, er lagt ind i IT systemet og her er 80% af de produkter som ligger bag menuen, økologiske. Dermed bliver det let for institutionen, at holde en høj økologigrad. 

 
BØRNENES MAD

Grøntsagsdeller

Vores grøntsagsdeller er helt fri for allergener, tilsætningsstoffer og E-numre.

Farsen er grovhakket og består af kartofler, løg, porre, blomkål og broccoli. Når de bliver varmet i ovnen, bliver de sprøde og mega lækre.

/res/artimg/7/3/237/160-3ns30F_160_120.jpg