FOR FORÆLDRE
Send
KUNDELOGIN
Send
SENESTE NYHEDER
18.10.17

Stor tilfredshed

I september måned modtog alle brugere af Fru Hansens Kælder et spørgeskema.
Spørgsmålene havde til formål at afdække tilfredsheden med maden, servicen og børnenes reaktioner. Og heldigvis var tilbagemeldingerne overvældende positive.
01.08.17

Velkommen til nye børnemaver

Den 1.8. starter en række institutioner med at få mad fra Fru Hansens Kælder. Denne gang er det vuggestuer og børnehaver i Rebild og Aalborg, der skal nyde godt af maden. Vi glæder os til at leverer lækker mad til de nye børnemaver.
01.06.17

Forældre har adgang til al viden om maden

Vidste du, at du kan få et forældre-login i dit barns institution? Når du bruger det login, kan du få mere viden om den mad, dit barn spiser. Du kan bl.a. se oversigter over allergener, halal og ernæringsdata. Du kan også se billeder af al maden og følge med i menuplanen.
NYHEDSBREV
Send
 

ER MADEN SUND?

Maden tager udgangspunkt i Fødevarestyrelsens anbefalinger, både hvad angår ernæring og mængder. Det betyder, at maden er sund og der er nok af den.

Vi gør os umage for at udvikle maden med afsæt i børnenes smag – fordi vi ved, at maden først er sund, når den ligger i maven. Derfor skal maden ikke kun være sund, den skal også være appetitlig og børnevenlig. ALT bliver ernæringsberegnet – både de enkelte dele af måltidet og det samlede måltid. Hvis man ønsker at vide mere om indhold og ernæring kan man på forældrenes hjemmeside  se ernæringsværdier for alle enkelte produkter, ligesom der er også er beregninger på hver dags menu.

 
BØRNENES MAD

Vegansk bolognese 

Rodfrugtmos med bolognese – helt uden kød. Hanegal har udviklet denne børnevenlige vegetarret, der smager lige så godt, som den kødsovs børnene kender.

/res/artimg/4/3/234/160-qEBRsw_160_118.jpg